Contact www.cauciucuridirect.md

www.cauciucuridirect.md este un serviciu de Internet pus la dispozitia dumneavoastra de catre Netex Consulting SRL, Chisinau, Moldova.

Servicii in sprijinul clientilor nostri

Daca aveti nevoie de sfatul sau ajutorul nostru in legatura cu website-ul sau cauciucurile pe care le oferim, va rugam sa ne contactati la 022 893 034 sau trimiteti-ne un email la adresele de mai jos.

Daca apar dificulati tehnice in timp ce vizitati website-ul nostru www.cauciucuridirect.md, va rugam sa contactati cauciucuridirect.md@delti.com

  • Pentru intrebari legate de marimea cauciucurilor sau de oferta noastra in general, va rugam sa ne trimiteti un email la cauciucuridirect.md@delti.com
  • Daca aveti intrebari legate de comanda, va rugam sa contactati cauciucuridirect.md@delti.com
  • In cazul in care pretindeti o inapoiere de bunuri, adresati-va intrebarile la cauciucuridirect.md@delti.com
  • Pentru informatii generale, scrieti-ne cauciucuridirect.md@delti.com

Adresa noastra:

ICS „Netex Consulting” SRL
Str. Ismail 88, of. 5
Chisinau
Moldova

Banca: BC "Mobiasbanca - Group societe Generale" S.A.
Adresa: Bd. Stefan cel Mare si Sfant 81a , MD-2012, Chisinau , Moldova
SWIFT : MOBBMD22
cont de corespondenta 35213892
cont MDL : 2224710SV37881117100,

Cont EUR:MD79-MO2224ASV37881547100


www.mobiasbanca.md

Va rugam sa nu returnati cauciucurile la adresa de mai sus. Nu putem accepta livrarile cauciucurilor pe aceasta adresa. Sunati-ne sau contactati-ne prin email la cauciucuridirect.md@delti.com. Vom veni sa colectam cauciucurile.

 

Modalitati de plata si livrare

Garantia produselor, politice de returnare

Reclamatii si conciliere interna

Daca dintr-un motiv oarecare sunteti nemultumiti cu serviciile noastre, va rugam sa ne contactati la 022 893 034 (de luni pana vineri intre orele 8.00 - 19.00), sau la cauciucuridirect.md@delti.com. Plangerile vor fi luate in considerare in termen de 5 zile. Dupa ce am primit plangerile, va vom informa de cat timp e nevoie pentru a le rezolva. De altfel veti primi informatii despre progresele ce au loc. Toate plangerile sunt prelucrate corect si confidential.

 

 
 

 

x