Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire
 • Contact
X
Aveți nevoie de
ajutor ?
Aici vă ghidăm
pas cu pas
către
cauciucurile adecvate.
Căutarea anvelopei
Lăţime
Înălţime
Diametru
Reifen Finden

Datele vehiculului
Marcă:
Model:
Year of manufacture / type:
Series / Version:

Anvelope pentru mașini electrice și hibride

Odată cu creșterea numărului de înmatriculări, mașinile electrice și vehiculele hibride nu mai sunt doar o tendință, ci devin treptat o parte permanentă a pieței. Bineînțeles, sunt necesare anvelope speciale pentru mașinile electrice (sau vehiculele electrice în general) și hibride.

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți anvelopele

Aderența sigură, confortul ridicat la conducere și în același timp să fie foarte economice - acestea sunt specificațiile. Nu este o sarcină ușoară pentru industria anvelopelor. De asemenea, pot fi potrivite și modelele convenționale de anvelope cu rezistență redusă la rulare (recunoscute după valorile AA de pe etichetă) și capacitate mare de încărcare. În magazinul nostru online vă putem oferi anvelope special adaptate acestor cerințe.

Care sunt cele mai noi anvelope ale producătorilor?


Între timp, termenul „tall and narrow” a fost introdus cu referire la anvelopele pentru mașinile electrice. Acesta se referă la anvelopele cu un diametru mare și o bandă de rulare îngustă, adică anvelopele concepute special pentru mașinile electrice. Unii producători cunoscuți oferă acum anvelope speciale pentru mașinile electrice:
 • Michelin ePrimacy
  cu o autonomie cu până la 7% mai mare pentru vehiculele electrice, dimensiuni ale anvelopelor de la 38 la 50 cm
 • Continental EcoContact 6
  consum redus de combustibil, kilometraj ridicat, compus de siliciu de înaltă tehnologie
 • Hankook Kinergy Eco 2
  optimizate pentru consumul de combustibil, zgomot redus de rulare a anvelopelor, tracțiune îmbunătățită atât pe suprafețe umede cât și pe suprafețe uscate
 • Kumho Wattrun VS31
  extrem de ușoare datorită utilizării materialelor de ultimă generație, rezistență la rulare optimizată pentru eficiență maximă a combustibilului, manevrare silențioasă și confortabilă

Cerințe cu privire la anvelopele pentru mașinile electrice


 • Siguranța
  Ca întotdeauna, regula este: siguranța în primul rând! Anvelopele pentru mașinile electrice trebuie să garanteze atât o aderență adecvată, cât și o distanță scurtă de frânare, în special în condiții meteorologice nefavorabile. A doua literă de pe eticheta anvelopei - în mod ideal un A - indică proprietăți de frânare foarte bune în condiții de umezeală.
 • Rezistență redusă la rulare și capacitate de încărcare mai mare
  Mașinile electrice au de obicei o greutate mai mare din cauza bateriilor masive pe care le conțin. Prin urmare, anvelopele utilizate trebuie să gestioneze acțiunea de echilibrare între sarcina crescută pe de o parte și rezistența mai mare la rulare, uzura anvelopelor și consumul de energie care rezultă pe de altă parte. Unii producători oferă anvelope cu marcajul XL pentru vehicule mai grele. Obținerea celei mai mici rezistențe la rulare (clasa de eficiență A) rămâne ca un obiectiv, deoarece este clar: cu cât rezistența este mai mică, cu atât autonomia este mai mare.
 • Cuplul
  Din cauza motorului electric, asupra anvelopelor vehiculelor electrice și hibride acționează cupluri mai mari la începutul accelerației comparativ cu vehiculele pe benzină sau diesel. Acest lucru afectează suplimentar kilometrajul.
 • Zgomot redus
  Un nivel redus de zgomot crește cu siguranță confortul la volan. Deoarece mașinile electrice sunt în general foarte silențioase, acest lucru trebuie avut în vedere și la alegerea anvelopelor.

Prețul include TVA, livrarea și ambalajul pe teritoriul României