Starea comenzii x
Iesire
  • Contact

Plata si livrarea - Cauciucuri pentru autoturisme si camioane la preturi avantajoase

Plata si livrarea

www.cauciucuridirect.md e un serviciu on-line pus la dispozitia dumneavoastra de ICS „Netex Consulting” SRL, Chisinau, Moldova

Toate preturile afisate au inclusa taxa pe valoare adaugata (TVA).

Noi simplificam achizitionarea cauciucurilor. Economisiti timp si bani si noi livram cauciucurile prin societatea de curierat partenera la usa dumneavoastra. Daca solicitati un service de montare, va propunem o serie de companii din apropierea dumneavoastra ce se ocupa cu montarea cauciucurilor.

Daca ati ales o singura bucata va vor fi facturati in plus .....

Alegeti intre doua variante de livrare:

  1. Cauciucurile sunt livrate prin curier direct la domiciliul dvs. Noi livram la aceeasi adresa la care trimitem si factura. Puteti monta cauciucurile singur sau puteti apela la un service (statie de montare).
  2. Cauciucurile pot fi trimise de asemenea prin curier la o adresa alternativa. In acest caz, va rugam sa specificati adresa de livrare si persoana autorizata sa primeasca cauciucurile in numele dumneavoastra.

Termenul normal de livrare este intre 7 si 10 zile lucratoare. 90% din comenzile noastre sunt livrate in 10 zile lucratoare (ATENTIE! Termenul de livrare depinde de disponibilitatea cauciucului comandat).
Daca aveti intrebari legate de termenul livrarii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la cauciucuridirect.md@delti.com.

Preturile includ TVA si transport pe teritoriul tarii.

Optiuni de plata

 

 

Datele noastre bancare sunt:

Banca: BC "Mobiasbanca - Group societe Generale" S.A.
Adresa: Bd. Stefan cel Mare si Sfant 81a , MD-2012, Chisinau , Moldova
SWIFT : MOBBMD22
cont de corespondenta 35213892
Cont EUR: MD79MO2224ASV37881547100, Cont MDL : MD52MO2224ASV37881117100<

 

 

Adresa noastra:
ICS „Netex Consulting” SRL
Str. Ismail 88, of. 5
Chişinău
Moldova
Telefon: 022 893 034 (de luni pana vineri intre orele 7.00 - 22.00).

ATENTIE!

Va rugam sa nu returnati cauciucurile la aceasta adresa . Nu putem accepta cauciucurile livrate la aceasta adresa. Va rugam sa ne telefonati sau sa ne contactati prin email la cauciucuridirect.md@delti.com. Vom veni sa colectam cauciucurile.

  • Prin transfer bancar.Transferati suma de bani in contul care apare pe factura. Dupa ce s-a realizat transferul, vom livra cauciucurile. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinul de plata prin e-mail.
  • PayPal: Plătește rapid și simplu cu PayPal prin paypal_east@delti.com.